Öljypoltin asennettuna Vantaan alueella

Lämpöpalvelu M. Siltala asentaa kotimaiset öljypolttimet Vantaalla ja lähikunnissa ammattitaidolla. Tarjontaamme kuuluvat myös lämpöpumput, monipuoliset LVI-työt sekä kotitalouksien pienimuotoiset sähkötyöt. Valikoimassamme on kotimaiset Oilon- ja Jäspi-tuotteet. Toimimme asiakaslähtöisesti ja pyrimme siihen, että työmme jälki on aina laadukasta. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Käyttövarma ja taloudellinen öljypoltin

Öljypoltin on kiinteistön lämmitykseen käytettävä vedenlämmitin, joka toimii polttoöljyllä. Lämpökattilan osana toimiva öljypoltin pitää kiertävän veden halutun lämpöisenä automatiikan avulla.  Öljypoltin on taloudellinen sekä varma ja helppo käyttää. Korkealaatuiset öljypolttimet ovat tehokkaita ja soveltuvat Suomen vaativiinkin olosuhteisiin.

Meiltä myös kustannustehokkaat lämpöpumput

Öljypolttimien lisäksi asennamme myös korkealaatuisia lämpöpumppuja. Lämpöpumppu on kustannustehokas ja energiaa säästävä vaihtoehto rakennuksen lämmittämiseen.

Tutustu lämpöpumppuihimme!

Tilaa öljypoltin lämpöalan ammattilaiselta

Toteutamme öljypoltinasennukset ja muut palvelumme aina laadusta tinkimättä. Lämpöpalvelu M. Siltala tarjoaa korkealaatuiset ja käyttövarmat öljypolttimet sekä monipuoliset putkityöt Vantaan alueella.

Ota yhteyttä jo tänään ja kysy tarjous!

Lämpöpalvelu M. Siltala on Lämmitysenergia Yhdistys Ry:n jäsen! 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Monipuoliset LVI-työt lämpöpumpuista öljypolttimiin. Kerro, minkälaista palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!