Heatone Oy

Täyden palvelun lvi-liike

040 582 0491

Maalämpöpumput ja asennukset Vantaalta

Lämpöpalvelu M. Siltala asentaa laadukkaita, kotimaisia maalämpöpumppuja Vantaalla. Maalämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas valinta. Se sopii hyvin niin omakotitaloon kuin isompiinkin rakennuksiin ja sitä on helppo käyttää. Me asennamme maalämpöpumput ripeästi ja huolella - kysy tarjous jo tänään!

Miksi maalämpöpumppu?

Maalämpöpumppu on energiaa säästävä ja ekologinen vaihtoehto, sillä se tuottaa kokonaan uusiutuvaa energiaa. Maalämpöä voidaan kerätä maaperästä, kalliosta tai vesistöistä ja lämpöpumpun avulla energia valjastetaan rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen.

Hyviä syitä valita maalämpöpumppu:

  • Uusiutuvaa energiaa
  • Ympäristöystävällinen
  • Edullinen ja vaivaton käyttää
  • Vähäinen huoltotarve

Ilmalämpöpumppu auttaa säästämään lämmityskuluissa

Me asennamme myös energiatehokkaat ilmalämpöpumput maalämpöpumppujen lisäksi. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan rakennusten sisälämpötilaa säädellä vaivattomasti ja energiaa säästäen. Se auttaa myös vähentämään kosteus- ja homeriskiä, sillä se toimii sisäilman kosteudenpoistajana. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ja ekologinen vaihtoehto lämpötilan säätelyyn!

Lämpöpumput asennettuna

Ilma- ja maalämpöpumput saat asennettuna Lämpöpalvelu M. Siltalalta Vantaalla. Asennamme Oilon- ja Jäspi-lämmitysjärjestelmät kiinteistöösi aina ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen.

Säästä energiaa ja asennuta lämpöpumppu kotiisi!

Lämpöpalvelu M. Siltala on Lämmitysenergia Yhdistys Ry:n jäsen! 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Monipuoliset LVI-työt lämpöpumpuista öljypolttimiin. Kerro, minkälaista palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lämpöpalvelu M. Siltala
Palokalliontie 35
01490 VANTAA

Y-tunnus: 16078929
Puh: +358405820491

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lämpöpalvelu M. Siltala:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.