Heatone Oy

Täyden palvelun lvi-liike

040 582 0491

LVI-palvelut ammattitaidolla Vantaan alueella

Lämpöpalvelu M. Siltala toteuttaa monipuoliset LVI-työt Vantaalla ja lähialueilla. LVI-töiden lisäksi palveluihimme kuuluvat lämpöpumppujen ja öljypolttimien asennukset sekä pienimuotoiset kodin sähkötyöt, kuten lamppujen ja katkaisijoiden asennukset. Kaikki työt tehdään laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä!

LVI-palvelut alan ammattilaiselta

Täyden palvelun putkiliike auttaa monipuolisesti erilaisissa LVI-töissä - myös ongelmien sattuessa. Hoidamme LVI-palvelut luotettavasti ja pyrimme siihen, että työmme jälki on aina laadukasta. Autamme sinua niin LVI-asennuksissa kuin huolloissa ja korjauksissakin. Meiltä saat myös korkealaatuiset lämpöpumput ja öljypolttimet asennettuna!

Palvelut:

Lämpöpumput ja öljypolttimet kotiisi asennettuna

Lämpöpalvelu M. Siltala tarjoaa myös lämpöpumppu- ja öljypoltinasennukset Vantaan seudulla. Ympäristöystävälliset lämmitysratkaisut auttavat säästämään energiaa ja ovat vaivattomia käyttää.

LVI-alan ammattilainen Vantaalla

Lämpöpalvelu M. Siltala on LVI-alan luotettava ammattilainen. Teemme erilaiset LVI-palvelut asennuksista huoltoihin ja aina lämmitysjärjestelmien asennuksiin Vantaan alueella. Me toimimme asiakaslähtöisesti ja työmme jälki on laadukasta.

Ota yhteyttä LVI-alan ammattilaiseen!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Monipuoliset LVI-työt lämpöpumpuista öljypolttimiin. Kerro, minkälaista palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lämpöpalvelu M. Siltala
Palokalliontie 35
01490 VANTAA

Y-tunnus: 16078929
Puh: +358405820491

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lämpöpalvelu M. Siltala:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.