Heatone Oy

Täyden palvelun lvi-liike

040 582 0491

Öljypoltin asennettuna Vantaan alueella

Lämpöpalvelu M. Siltala asentaa kotimaiset öljypolttimet Vantaalla ja lähikunnissa ammattitaidolla. Tarjontaamme kuuluvat myös lämpöpumput, monipuoliset LVI-työt sekä kotitalouksien pienimuotoiset sähkötyöt. Valikoimassamme on kotimaiset Oilon- ja Jäspi-tuotteet. Toimimme asiakaslähtöisesti ja pyrimme siihen, että työmme jälki on aina laadukasta. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Käyttövarma ja taloudellinen öljypoltin

Öljypoltin on kiinteistön lämmitykseen käytettävä vedenlämmitin, joka toimii polttoöljyllä. Lämpökattilan osana toimiva öljypoltin pitää kiertävän veden halutun lämpöisenä automatiikan avulla.  Öljypoltin on taloudellinen sekä varma ja helppo käyttää. Korkealaatuiset öljypolttimet ovat tehokkaita ja soveltuvat Suomen vaativiinkin olosuhteisiin.

Meiltä myös kustannustehokkaat lämpöpumput

Öljypolttimien lisäksi asennamme myös korkealaatuisia lämpöpumppuja. Lämpöpumppu on kustannustehokas ja energiaa säästävä vaihtoehto rakennuksen lämmittämiseen.

Tutustu lämpöpumppuihimme!

Tilaa öljypoltin lämpöalan ammattilaiselta

Toteutamme öljypoltinasennukset ja muut palvelumme aina laadusta tinkimättä. Lämpöpalvelu M. Siltala tarjoaa korkealaatuiset ja käyttövarmat öljypolttimet sekä monipuoliset putkityöt Vantaan alueella.

Ota yhteyttä jo tänään ja kysy tarjous!

Lämpöpalvelu M. Siltala on Lämmitysenergia Yhdistys Ry:n jäsen! 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Monipuoliset LVI-työt lämpöpumpuista öljypolttimiin. Kerro, minkälaista palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lämpöpalvelu M. Siltala
Palokalliontie 35
01490 VANTAA

Y-tunnus: 16078929
Puh: +358405820491

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lämpöpalvelu M. Siltala:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.